Oude tweets januari & februari 2010 #OTOB #4

Dilemma: wat is nu wijsheid na de Oude Tweets Opnieuw Bekeken (#OTOB) van december 2009, 2010 en 2011? Doorgaan met december 2012 of januari 2010? Tja, titel van post geeft antwoord al beetje weg.

Januari 2010 is makkelijker, met maar vijf tweets. Maar wel een naar dit nog steeds grappige filmpje van Charlie Brooker:

Link bij mijn tweet is dood, net als link naar AFM schrijft over Spaarrente en Inflatie. Dat was denk ik een Spits column. To do voor dit blog om die hier te herpubliceren (vaak tijdloos en ik heb ze nog wel ergens).

Februari 2010 is ook makkelijk met vijf tweets. Ook weer dode links, maar plaatje van Payday Loans versus McDonald’s staat in webarchive. Was ooit een Spits column geloof ik.

De presentaties van de WRR conferentie staan nog wel online, gelukkig.

Dat was echt een heel goede dag met vrijwel alleen topsprekers. Zoals Cialdini, Max Bazerman, Barry “paradox of choice” Schwartz, en Eldar Shafir. Zie deze recente tweet van me over erg goed artikel van Shafir:

Het WRR programma heeft geleid tot WRR- verkenning 22: De menselijke beslisser. Nuttig boek, voorloper (of wegbereider) voor alle Nederlandse BIT-teams (Behavioural Insights Team). En ook wel voor team Consumentengedrag bij AFM waar ik nu werk (zie www.afm.nl/cg).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s